Nu börjar utmaningen


Jag har haft längre jullov än skolbarnen men nu, efter tre härliga veckor, är det slut med fri tillgång till skrivtid. För i morgon är det vardag. Det ska bli kul! Jag har ju ett nytt jobb och ser verkligen fram emot att gå dit. Men självklart blir det samtidigt en större utmaning att se till att ‘Skrivaråret 2015’ gör skäl för namnet.

Jag skrev precis färdigt råvarianten av Akt 2. Det betyder att jag alltså kommit två tredjedelar in i första utkastet av manus 2. Bra! Nu återstår att se hur länge det dröjer innan jag hinner skriva resten och när jag sedan kan börja med det riktigt roliga: filandet.

Skriva kommer jag förstås även göra på mitt nya jobb (på gratistidningen Vänersborgaren). Vet till exempel att jag till att börja med ska producera en slags krönika där jag presenterar mig för läsarna. Cirka 2 000 tecken. Väldigt långt jämfört med mina artiklar på förra jobbet. En utmaning som jag ser fram emot – nu kör vi!

2 tankar på “Nu börjar utmaningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s