Händer i veckan


Detta är en stor vecka! Bra saker kommer att hända, på flera olika plan.

För det första har jag äntligen fått tummen ur med att sätta fart med allt praktiskt som har med min företagsstart att göra. Ska ju bli frilansjournalist, är det tänkt. Men det finns så mycket som jag inte kan och på fredag tar jag itu med ekonomin. Har möte med en redovisningskonsult, för det har en tidigare kollega som nu är lyckad frilans sagt att jag ska ha.

På eftermiddagen händer något helt annat. Då ska jag och gruppen som nyligen träffades för en författarfika ses i Uddevalla igen. En av deltagarna har skrivit noveller för veckotidningar under en längre tid och frågade om vi skulle vara intresserade av en genomgång av hennes bästa knep för att få sålt sådana.

Om? Ja, vi ses alltså i morgon hela gänget!

Och en sista grej. Som är störst av dem alla om jag ror den i hamn. Första utkastet av manus 2 kan vara klart innan veckan är det. Hej, milstolpe! Jag håller just nu på med de sista scenerna i Akt 3. Nu ska huvudpersonerna snart …. Ja, det får du läsa om när boken är klar. Det lär väl inte ta så länge att fila till detta råmanus till ett tryckdugligt skick?

(Obs ironi.)

 

 

2 tankar på “Händer i veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s