Blir snart äldre


I dag frågade maken vad jag vill ha på min födelsedag. Vi brukar inte fira med dunder och brak direkt och jag brukar vara allra nöjdast om jag får ett glas vin och något gott att äta. Men det är klart att vi också vill köpa åtminstone någon liten pryl till varandra och då är det ju lika bra att önska något.

Jag kikade runt på The literary gift company här om dagen (innan han frågade) och fastnade för två varianter av presentpapper. Spartanskt, jag vet – men vänta tills du ser dem!

Den ena föreställer en mängd olika gamla skrivmaskiner. Lovely! Den andra har ett lika gammalt tangentbord från en skrivmaskin. Så fin! Och nej – jag tänker inte slå in presenter till andra och ge bort. De ska ramas in och förgylla den där skrivarlyan som inom några årtionden ska stå klar i vårt hus.

Jag kan inte bestämma mig för vilken variant jag vill ha mest så jag tänker nog önska båda. De kostar ju nästan inget!

Fast med tanke på att jag sitter här och surfar efter roliga prylar i stället för att skriva så borde jag nog egentligen önska mig den här

2 tankar på “Blir snart äldre

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s