Party på gång


Jag har inget i skrivväg att fira för tillfället, men jag ska ändå få uppleva lite härlig boksläppsfest! På tisdag har min relativt nyfunna skrivarvän Ulrika Jannert Kallenberg bokrelease för sin debutroman, Döden ingen talar om.

Den är självbiografisk och handlar om tystnaden som följde när Ulrikas far begick självmord. Då, på 60-talet, var det ett tabubelagt ämne och ingen pratade med Ulrika (då 4 år) och hennes bror om det som hänt. Inte förrän i högstadiet förstod hon.

Ämnet är tungt men en bok är naturligtvis värd att fira. Ulrika gör det dubbelt upp! Hon har redan haft en tillställning i Lund där hon växte upp. På tisdag blir det alltså andra gången gillt, i nuvarande hemorten Ljungskile, som ligger geografiskt bättre till för mig.

Läs om boken här och mer om Ulrika här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s