Tillväxt


Ute i min trädgård sker en explosion av växtlighet. I går blommade den första tulpanen, påskliljorna är på samma nivå, pionen och hortensian bubblar av knoppar som tvekar inför stunden när de ska brista.

Inomhus händer det också något. Jag skriver.

Det går långsamt framåt med redigering av manus 2. Vissa scener uppehåller mig länge för de saknar viktiga grundläggande saker. Som en poäng. Varför står alla de där orden i dokumentet? Vad vill karaktärerna här? Sådana frågor får svar eller så blir det en brutal strykning. Känns rätt bra att kliva in som en allsmäktig kraft och bara säga ”det där duger inte, du ska bort”.

Jag är på sidan 47 av 60 i omgång ett av redigeringsrundan. Snacka om att kunna skymta målet! Längtar tills jag kan sätta punkt och skriva ut version 2. Förhoppningsvis är den bättre än ettan. Damn it – den ÄR bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s