Sista kvällen med gänget (fast ändå inte)


Peppig inställning och höga ambitioner räckte inte – intresset för vårterminens skrivkafé i arrangemang av Studiefrämjandet har varit USELT. Som mest har sex personer dykt upp (varav en när det var en halvtimme kvar). Som minst har vi varit två. Båda siffrorna är inklusive ledare/fikaansvarig.

Nu stänger vi dörren och kvällens sittning på Kungsgatan är den sista. Men. Vi tre som varit med i princip varje gång kommer att fortsätta i privat regi, hos varandra. Vi är alla  främst ute efter att få till skrivtid.

För mig och delledaren Desirée betyder nyordningen att det blir färre träffar att baka till, eftersom vår skrivarvän K. får vara värdinna och bjuda på fikat var tredje gång, och att vi inte behöver tänka ut skrivövningar till träffarna.

Detta kommer att bli bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s